| Mi lett volna...... | 
|  | 
| 
					| [HRA]hungaryblitz | Dátum: Szombat, 2010-08-21, 17:46 | Üzenet # 1 |  | ![[HRA]hungaryblitz](/avatar/36/0817-642217.jpg) RABSZOLGA Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 246 Állapot: Offline | Ide kérném mindenki véleményét mi lett volna ha........... Például Csehszlovákia ellenáll, esetleg Ausztria bekebelezésekor Olaszország hadat üzen Németországnak.
 Vagy Horthy elfogadja Sztálin titkos ajánlatát és a Szovjet csapatok bevonulásakor Romániába, a Magyar csapatok is megkezdik a bevonulást Erdélybe.
 Esetleg sohasem vetik be az atombombát és a japán szigeteket el kell foglalni hagyományos haderővel?
 Vagy sikerül valamelyik Hitler elleni merénylet?
 Vagy Rommelnek Arras-nál nem jut eszébe hogy a légvédelmi ágyúkkal lövesse a Francia és Brit harckocsikat, amelyek így bekerítik és elvágják minden utánpótlástól és a gyalogságtól a német páncélos éket. Rengeteg rengeteg kérdés de tényleg mi lett volna ha...............
 |  |  |  |  | 
| 
					| [KwK]-Pz_VI | Dátum: Kedd, 2010-08-31, 08:34 | Üzenet # 2 |  | ![[KwK]-Pz_VI](https://334322029.uid.me/avatar.jpg) Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 16 Állapot: Offline | Én sokat gondolkodtam azon, hogy mi lett volna ha a Németország és Oroszország közötti meg nem támadási szerződést nem rúgják fel a Németek és elsősorban Angliát tekintették volna fő ellenfélnek és az Angliai csatát addig folytatták volna amíg partra nem szállnak és meg nem szálják a szigetországot. Utána pedig a Szovjetúnióval együtt az USA ellen is támadást indítanak. Sztem úgy lett volna esélyük a németeknek megnyerni a háborút mert nem kellet volna párhuzamosan 2 fronton harcolniuk. De ugye ez "MI LETT VOLNA HA"   |  |  |  |  | 
| 
					| gooooliath | Dátum: Kedd, 2010-09-21, 19:28 | Üzenet # 3 |  | Őrmester Csoport: Teszterek Üzenetek: 27 Állapot: Offline | ..hmm..mi lett volna ha magyarország ellenál,és nem csatlakozik hitlerhez..nem adja a harmadik hadsereget a szovjet frontra...1941ben megkötött örök barátság* szerzödést nem rugja fel és jugoszláviával együtt szembe száll a megszálókkal...késöbb mint Titó is tette, nem engedi be a szovjet felszabaditókat és a délszláv államhoz hasonlóan fügetlen maradt volna...(persze marad a kérdés ugye..trianon!?)...mi lett volna ha... |  |  |  |  |